Ohjaajarengas ja sen toiminta

Yhdistyksen ohjaajarengas on tarkoitettu ensisijaisesti ohjaajille, jotka ovat suorittaneet Suomen Joogaliiton SJL jooganopettajakoulutuksen tai suorittavat sitä parhaillaan, mutta myös muunlaisen jooganohjaajakoulutuksen saaneet ovat tervetulleita tutustumaan toimintaan!

Oulun joogayhdistyksen ohjaajarengas toimii yhdyssiteenä yhdistyksen ja jooganharrastajien välillä. Ohjaajarenkaan toimintaa koordinoi Oulun joogayhdistyksen johtokunnassa tehtävään nimetty johtokunnan jäsen. Ohjaajarenkaan vastuuhenkilö 2024 on Saara Al-Khanji.

Ohjaajarenkaan vastuuhenkilö tiedottaa Oulun joogayhdistyksen tulevista tapahtumista ohjaajille, ja nämä voivat viedä tietoa edelleen omiin joogaryhmiinsä.

Oulun joogayhdistys tukee resurssiensa mukaan Suomen joogaliiton jooganopettajakoulutusohjelmassa opiskelevia jäseniään tai Suomen joogaliiton jooganopettaja- tai ohjaajakoulutuksen suorittaneiden jäsentensä täydennysopintoja myöntämällä koulutustukea. Tukea voidaan myöntää hakemusten perusteella yhdistyksen jäsenelle, joka toimii ohjaajana. Tukipäätöstä tehdessä otetaan huomioon aktiivisuus ohjaajana sekä osallistuminen joogatilaisuuksiin järjestelijän ominaisuudessa. Lisätietoja tuesta ja koulutustukihakemuksia saa ohjaajarenkaan yhteyshenkilöltä. Koulutustukea haetaan jälkikäteen ja hakemukseen liitetään maksukuitit.

Ohjaajarenkaan jäsenet ovat perinteisesti tehneet talkootyötä Oulun joogayhdistyksen järjestämissä joogaharjoituksissa kesä-heinäkuussa. Myös joogakursseja on järjestetty talkoovoimin yhdessä ohjaajien ja Oulun joogayhdistyksen kanssa.

Oulun joogayhdistys on järjestänyt ohjaajille Jooga tapahtuman yhteydessä
tapaamisen tapahtuman vierailevan ohjaajan kanssa työnohjauksen ja
yhteisen keskustelun merkeissä silloin, kun se on vierailevalle
kouluttajalle sopinut. Joogatapahtuma on yhdistyksen jäsenille ja joogaan
tutustujille suunnattu päivän kestävä tilaisuus.

Lisätietoja Suomen joogaliiton jooganopettajakoulutuksesta, tästä voit siirtyä joogaliiton sivuille.

Tästä voit ladata Oulun Jooga Ry:n koulutustukihakemuksen pdf-tiedostona:

Lataa koulutustukihakemus

2013_8_ohjaajarengas_pukkilassa.jpg

18.8.2013 tapasimme Villa Pukkilassa Hietasaaressa ja pohdimme joogan syviä vaikutuksia ja harjoituksia Harry Uosukaisen alustuksen pohjalta.