Yhdistyksestä

Oulun Jooga ry. edistää joogaharrastusta Oulun seudulla. Yhdistyksen toiminnasta vastaa johtokunta, joka valitaan vuosikokouksessa alkuvuodesta. Oulun joogayhdistyksen ohjaajajäsenet opettavat hathajoogaa sunnuntaijoogassa, kesäjoogassa, alkeis- ja jatkokursseilla kansalais- ja työväenopistoissa Oulussa ja sen lähiympäristössä. 

Oulun joogayhdistys perustettiin virallisesti vuonna 1974. Vilkas joogatoiminta alkoi Oulussa jo 1960-luvulla ja Oulun Joogakerho on perustettu ensimmäisten joogakerhojen joukossa 1968. Vuonna 2003 yhdistyksen nimi lyheni Oulun Jooga ry:ksi, jolloin myös säännöt päivitettiin. Säännöt on päivitetty 2020. Nyt yhdistyksessä on noin 135 jäsentä ja yli 20 ohjaajajäsentä. Oulun Jooga ry on Suomen Joogaliitto ry:n jäsenyhdistys. Lue lisää!

Jooganohjaajat osallistuvat mahdollisuuksien mukaan myös erilaisten pienryhmien ohjaukseen. Yhdistyksestä voi tiedustella ohjaajia antamaan näytetunteja esim. viiden kerran tutustumisjakso yhdistyksille ja työpaikoille, p. 040 595 3056 tai sähköpostitse toimisto(at)oulunjooga.net.  

Oulun joogayhdistys järjestää myös erilaisia joogan harjoittamista ja elämäntapaa tukevia tapahtumia. Syksyisin vietämme Joogasunnuntaita harjoitusten ja esitelmien merkeissä. Myös metsäjoogaa järjestetään v. 2017 alkaen alkusyksystä. Toisinaan lähdemme Saarijärven Joogaopistolle tai johonkin muuhun sopivaan paikkaan viikonloppuretkelle. Lisäksi yhdistys tukee resurssiensa mukaan jooganohjaajien ja -opettajien kouluttautumista.

Yhdistyksen ohjaajien talkoovoimin järjestämä kesäjooga on ollut vuodesta toiseen erittäin suosittu. Talkoina on järjestetty myös joogan peruskursseja, kysynnän ja resurssien mukaan.

Yhdistyksen toiminta on voittoa tavoittelematonta. Täten jäsenmaksu  kalenterivuosi pystytään pitämään kohtuullisena. Pienellä kertamaksulla harjoituksiin katamme tilojen vuokra ym.kulut. Vuodesta 2022 alkaen jäsenmaksu kalenterivuodeksi nousee 20 euroon.

OULUN JOOGA RY:N JOHTOKUNTA 2024

Johtokunnan jäsenet valitaan vuosikokouksessa. Puheenjohtajan kausi on yksi vuosi ja neljä - kuusi johtokunnan jäsentä valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Marja-Kaisa Ohayon - puheenjohtaja.

Merja Puranen - varapuheenjohtaja, jäsenrekisteri.

Hannele Nykänen - rahastonhoitaja.

Saara Al-Khanji - sihteeri, ohjaajarengas.

Elina Huhtala - tiedotus ja mainonta.

Johtokunta_2024-2025_pienennetty.jpg