Joogatuotteita

Jooga ei ole välineurheilua, joten harrastuksen voi aloittaa ja edistyä kodista löytyvällä alustalla  ja rennoilla vaatteilla. Joogayhdistyksellä ei ole tuotemyyntiä.
Harjoitukseen tarvitaan alusta ja asu: esim. matto, retkipatja tai viltti; ja  T-paita, collage-/ veryttelyasu tai trikoot. Luistamaton matto avustaa seisomasennossa, paksumpi matto helpottaa alkuvaiheen  rentoutusta. Joogatyyny tai jakkara helpottavat mm. istuen selän oikeaa asentoa ja tuet, tyynyt ja korotukset kompensoivat raajojen mittoja, omaa jäykkyyttämme tai suojaavat kivulta ja nivelten yliliikkuvuudelta.

Oulusta voit löytää asuja ja alustoja ym. urheiluosastoilta, tavarataloista ja Jooga-aitasta. Netin kautta voit löytää sinulle sopivia apuvälineita useilla hakusanoilla. Kauppoja esim.  yogalife.fi, lightinthebox.com, ellos.fi, sarwayoga.fi.    Kirjoja löytyy paikallisista ja nettikirjakaupoista, mutta myös kirjastoista, antikvariaateista jne. Myös Joogaopistolla Saarijärvellä on kirjallisuutta ja joogatuotteita.

Oulun seudun joogatuotteita

Harry Uosukaisen joogakirja

harry_kansi.jpg


Uuden joogakirjan julkistamistilaisuus oli keskiviikkona 9.11.2011. Dosentti, filosofian tohtori Harry Uosukainen esitteli kirjaansa yleisölle KuuKorennon kokoustilassa. Kirja on kovakantinen, koko B5, sivuja 201, mustavalkokuvitus, 71 kuvaa. Harry Uosukainen on toiminut jooganohjaajana Oulun seudulla jo lähes 30 vuotta. Hän asuu Kempeleessä. Myynti: Kirjakaupat ja kustantaja Terraviva Oy Lisätiedot: Harry Uosukainen, puh. 0400 580 665 tai tva.fin(at)gmail.com